Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano en dados
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de cayena molida (opcjonalnie)
- 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 5624 kJ / 1344.2 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 59.1 g
- Tłuszcz
- 109.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.2 g
- Błonnik
- 8.6 g
- Sód
- 2722 mg
Alternatywne przepisy
Sopa de pescado
55min
Puré de patata y verduras
45min
Pak choi salteado
10 min
Salsa de tomate
40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1h 5min
Pollo al chilindrón
45min
Albóndigas en salsa española
55min
Arroz caldoso
1h 15min
Lentejas estofadas
3h 45 min
Salsa bearnesa
15min
Salsa verde
20 min