Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano en dados
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de cayena molida (opcjonalnie)
- 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 5624 kJ / 1344.2 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 59.1 g
- Tłuszcz
- 109.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.2 g
- Błonnik
- 8.6 g
- Sód
- 2722 mg
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15 min
Salsa verde
20 min
Aliño con vinagre balsámico
10 min
Azúcar de vainilla
72h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Salsa de tomate
40 min
Pollo en pepitoria
45 min
Albóndigas en salsa española
55min
Sopa de pescado
55min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Pak choi salteado
10 min
Caldereta de cordero
50min