Urządzenia i Akcesoria
Salsa vizcaína
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
500 g
Składniki
-
200 g de cebolla en cuartos
-
300 g de cebolla roja en cuartos
-
2 dientes de ajo
-
100 g de jamón serrano en dados
-
100 g de aceite de oliva virgen extra
-
20 g de pulpa de pimiento choricero
-
1 pellizco de cayena molida (opcjonalnie)
-
100 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
2722 mg
Białko
36.1 g
Kalorie
5624 kJ /
1344.2 kcal
Tłuszcz
109.5 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
59.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa bearnesa
15min
Salsa de tomate
40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Arroz caldoso
1h 15min
Lentejas estofadas
3h 45min
Sopa de pescado
55min
Salsa verde
20min
Puré de patata y verduras
45min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Aliño de yogur
5min
Aliño de naranja y curry
10min
Calamares en su tinta
1h 5min