Wersje kompatybilne
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocco tostato
- 50 g di farina tipo 00
- 30 g di burro freddo
- 5 g di cannella in polvere
- 30 g di zucchero bruno
- 30 g di fiocchi di cocco
Ananas in salsa piccante
- 1 ananas fresco (circa 2 kg)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a metà
- 400 g di zucchero
-
380
g di rum scuro
lub 380 g di acqua - 850 g di acqua
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- gelato, a piacere, per servire
- gelato, gusto a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2905 kJ / 693 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5 min
Panna montata al frutto della passione
5 分钟
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 分钟
Contorno di patate sauté sottovuoto
2小时
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Tiramisù al profumo di lavanda
5h
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2hod. 10min
Pizza vegetariana arcobaleno
2小时
Bignè alla crema di ricotta
2小时 30 分钟
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Farfalle all'uovo
1h