Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato

Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 porzione

Składniki

Cocco tostato
  • di farina tipo 00
    50 g
  • di burro freddo
    30 g
  • di cannella in polvere
    5 g
  • di zucchero bruno
    30 g
  • di fiocchi di cocco
    30 g
Ananas in salsa piccante
  • ananas fresco (circa 2 kg)
    1
  • peperoncino piccante rosso, fresco a metà
    1
  • di zucchero
    400 g
  • di rum scuro
    380 g
    380 g di acqua
  • di acqua
    850 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 cucchiaio
  • gelato a piacere, per servire
  • gelato gusto a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 693 kcal / 2905 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 97 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 36 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...