
Urządzenia i Akcesoria
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 porzione
Składniki
Cocco tostato
-
di farina tipo 0050 g
-
di burro freddo30 g
-
di cannella in polvere5 g
-
di zucchero bruno30 g
-
di fiocchi di cocco30 g
Ananas in salsa piccante
-
ananas fresco (circa 2 kg)1
-
peperoncino piccante rosso, fresco a metà1
-
di zucchero400 g
-
di rum scuro380 g
-
di acqua850 g
-
di amido di mais (maizena)1 cucchiaio
-
gelato a piacere, per servire
-
gelato gusto a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
693 kcal /
2905 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
97 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
36 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Lenta
25 Przepisów
Włochy
Włochy