
Urządzenia i Akcesoria
Marchewka z groszkiem na ciepło
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
marchewki pokrojonej na ok. 2 cm kawałki500 g
-
masła pokrojonego na kawałki60 g
-
wody100 g
-
soli¼ - ¾ łyżeczki
-
skrobi ziemniaczanej5 - 10 g
-
zielonego groszku, mrożonego (patrz wskazówka)150 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
130.9 kcal /
547.6 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
12.8 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
254.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Syrop z cebuli
12 godz. 10 min
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Coleslaw
15 min
Marchewka na ciepło
35 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Buraczki na ciepło na szybko
30 min
Buraczki na ciepło
50 min
Sos pieczarkowy
40 min
Kapusta gotowana
30 min
Surówka z kiszonej kapusty
15 min
Kotlety mielone
30 min