Urządzenia i Akcesoria
黃瓜炒蝦仁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
草蝦仁300 克
-
米酒1 大匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
薑 切片5 克
-
小黃瓜 切片(約0.5公分)150 克
-
玉米筍 切段(約1公分)100 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
370.7 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
324.3 kJ /
77.6 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
4.4 g