甜豌豆炒蝦仁

甜豌豆炒蝦仁

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮甜豌豆 剝去兩側粗纖維
    150 克
  • 1 大匙
  • 紅蘿蔔 切片
    50 克
  • 新鮮香菇 去蒂頭,切塊
    60 克
  • 草蝦仁 開背去腸泥
    100 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 412.8 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 514.7 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 4184.6 g
Węglowodany 11.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...