Urządzenia i Akcesoria
甜豌豆炒蝦仁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮甜豌豆 剝去兩側粗纖維150 克
-
水1 大匙
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切塊60 克
-
草蝦仁 開背去腸泥100 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
412.8 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
514.7 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4184.6 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan