松子鮮蔬拌炒飯

松子鮮蔬拌炒飯

4.7 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 1050 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    150 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    30 克
  • 15 克
  • 青江菜 切段(約1公分)
    80 克
  • 玉米筍 切丁
    80 克
  • 日式醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 松子 烤過
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.4 g
Kalorie 3188.3 kJ / 762.2 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 133.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...