奶香培根野菇燉飯

奶香培根野菇燉飯

4.8 30 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 培根 切條
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    200 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ⅛ 茶匙
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 569.6 mg
Białko 17 g
Kalorie 2974.5 kJ / 711.6 kcal
Tłuszcz 49.8 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 63.7 g
Węglowodany 51.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...