Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
939 mg
Białko
48 g
Kalorie
15119 kJ /
3611 kcal
Tłuszcz
380 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
203 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Mayonnaise
5 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Béarnaise sauce
20 min
Béchamel Sauce
15 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Hollandaise Sauce
15 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Aïoli
5 min
Peppercorn Sauce
30 min
Cheese Sauce
15 min
Hollandaise
15 min