Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 380 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Béarnaise Sauce
20 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Chocolate Mousse
3h 20 min.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Beurre Blanc
20 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Bordelaise Sauce
55 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Mornay Sauce
15 Min