Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
939 mg
Białko
48 g
Kalorie
15119 kJ /
3611 kcal
Tłuszcz
380 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
203 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Béarnaise Sauce
20 min
Béchamel Sauce
15 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Beurre Blanc
20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Aïoli
5 min
Hollandaise
15 min