Hollandaise Sauce
TM6

Hollandaise Sauce

4.3 (45 ocen)

Składniki

  • 20 g water (see tip for portioning)
  • 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
  • 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
  • 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
  • ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
  • 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)

Wartości odżywcze
na 1 Total recipe
Kalorie
15119 kJ / 3611 kcal
Białko
48 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
380 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy