Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

3.9 90 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 g

Składniki

  • unsalted butter diced
    250 g
  • water
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    1 Tbsp
  • egg yolks from medium eggs
    3
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 40 g

Kalorie 220.1 kcal / 921.1 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 24.4 g
Węglowodany 0.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Sód 113.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...