Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
unsalted butter diced250 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 g
Sód
113.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
921.1 kJ /
220.1 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Whipped Cream
10 min
Béarnaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Béarnaise sauce
15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min