Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Mashed Potatoes
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, diced (approx. 1.5 cm)900 g
-
milk340 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter diced30 g
Beef Stew
-
stewing steak sinew free, cubed (approx. 2.5 cm)850 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground cloves (opcjonalnie)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
carrots cut into 1 cm rounds (approx. 1 carrot)80 g
-
celery cut into 1 cm rounds (approx. 2 stalks)80 g
-
parsnips cut into 1 cm rounds (approx. 2 small parsnips)80 g
-
plain flour2 Tbsp
-
tomato purée3 Tbsp
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l)1
-
water350 g
-
frozen peas defrosted, plus 12 for ghost eyes110 g
-
sweetcorn kernels, frozen110 g
-
fresh button mushrooms sliced or diced110 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2222 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min
Bolognese Sauce
1h 15min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Noodle Soup
25min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken Noodle Soup
25min
Beef Bourguignon
1h 30min
Shepherd's Pie
1h 40min