
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia alle olive
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni
Składniki
-
280 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 0 + q.b.
-
60 g di olio extravergine di oliva
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
100 g di olive nere denocciolate
-
100 g di olive verdi denocciolate
-
2 pizzichi di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
442 kcal /
1849 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
64.7 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy