Pagnotta casereccia

Pagnotta casereccia

4.6 157 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
10 porzioni

Składniki

  • 350 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco
    150 g di lievito madre
  • 600 g di farina tipo 1 + q.b.
    600 g di farina tipo 0, + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 213 kcal / 891 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...