![Pagnotta casereccia Pagnotta casereccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B7022214-406A-4FED-A721-883066AE9FF2/Derivates/83E3BB99-BFAD-445C-85F2-33A682A07C74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
lub 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4 godz. 50 min
Corona bordolese
5h 20min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Mantovanine
2h 45min
Rosette
5h 20min
Pane toscano con lievito madre
5h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min