Urządzenia i Akcesoria
Pan Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fette
Składniki
-
20 g di latte
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo leggermente sbattuto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Pasta frolla
2 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Torta di rose
2 Std.
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Bauletto bicolore
6 Std. 25 Min