Urządzenia i Akcesoria
Preimpasto per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
750 g
Składniki
-
½ cucchiaino di lievito di birra disidratato⅛ cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g di farina di forza
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 grammi
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Lievito madre
72 godz. 15 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min