![Preimpasto per pane Preimpasto per pane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD9ED688-1E9F-46DB-8CA9-DD3F65C9F883/Derivates/195BF0DD-1F2E-4456-8B86-68F72B603EEB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
lub ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Baguette
4 Std.
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane rustico
2 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min