Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di funghi champignon
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
lub 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso spalmabile (tipo formaggini a triangolo) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.5 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di zucchine
30 min
Vellutata di porcini
50 min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min
Vellutata di funghi
50 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Mousse ai frutti rossi
4h
Crema di pomodoro
30 min
Cachupa de peixe
50 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 min
Crema di funghi
20 min
Zuppa di funghi e paprika
30 min