
Urządzenia i Akcesoria
Crema di funghi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di funghi champignon400 g
-
di acqua500 - 600 g
-
di latte200 g
-
dado per brodo vegetale1
-
di farina50 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di panna (min. 30% di grassi) fresca50 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate4 rametti
-
di formaggio fuso spalmabile (tipo formaggini a triangolo) (opcjonalnie)40 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
131.5 kcal /
550.3 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy