Torta estiva allo yogurt

Torta estiva allo yogurt

4.5 265 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

  • 200 g di biscotti secchi
  • 80 g di burro morbido a pezzi
  • 500 g di yogurt naturale
    500 g di formaggio fresco spalmabile, (o ricotta)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 - 100 g di zucchero a seconda del gusto personale
  • 10 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda e ben strizzati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 322.4 kcal / 1348.8 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 23.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Sód 186.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...