Torta estiva allo yogurt

Torta estiva allo yogurt

4.5 259 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

  • di biscotti secchi
    200 g
  • di burro morbido a pezzi
    80 g
  • di yogurt naturale
    500 g
    500 g di formaggio fresco spalmabile, (o ricotta)
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di zucchero a seconda del gusto personale
    40 - 100 g
  • di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda e ben strizzati
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 322.4 kcal / 1348.8 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 23.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Sód 186.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...