Urządzenia i Akcesoria
Purè di patate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
-
1 cucchiaino di sale
-
350 g di latte
-
30 g di burro a pezzi
-
1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
642.2 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1263.7 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ragù di carne per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
35 min
Impasto per pizza
3 godz.
Polpette al sugo
45 min
Pasta frolla
2 godz.
Passato di verdure
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Piselli al prosciutto
20 min
Salame di cioccolato
3 godz. 10 min
Cioccolatini alla nocciola
2 godz. 20 min
Biscotti di pasta frolla
1 godz. 5 min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Besciamella veloce
15 min