Urządzenia i Akcesoria
Mac and smoky cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1073.1 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Lamb sausage ragu
30 min
Easy mac and cheese
40 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Rosemary meat pies
3 godz. 30 min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 godz.
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Meatball subs
55 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Sticky meatball subs
1 godz.