Urządzenia i Akcesoria
Custard horns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
-
unsalted butter frozen, cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream chilled200 g
-
egg yolks 1 lightly beaten to brush4
-
caster sugar plus extra to sprinkle80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk200 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
icing sugar to dust (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
94.6 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
959.2 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 godz. 10 min
White chocolate and pistachio madeleines
4 godz. 35 min
Rainbow Popsicles
10 godz.
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Choux pastry
1 godz.
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Pistachio cream
15 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Basic cheesecake
10 godz.
Melting moments with passionfruit cream
45 min