![Pork and coriander steamed dumplings (shumai) Pork and coriander steamed dumplings (shumai)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/640A08CB-A445-42E3-ABFF-BD27E32B346B/Derivates/0530e8c4-2c04-414d-9984-ec53968c2ac7.jpg)
Wersje kompatybilne
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sui mai wrappers
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 6 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 300 g pork mince
- 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, stalks and roots only, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp cornflour
- 2 tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp sesame oil
- 500 g water
- fish roe, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 342.5 kJ / 81.5 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 187.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Wonton soup
1 godz.
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Pork and prawn dumplings
55 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min