Urządzenia i Akcesoria
Italian sausages
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003.1 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Orange Peel Marmalade
5 godz. 30 min
Almond milk powder
30 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Lemongrass Lychee Splash
3 godz. 20 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min