Urządzenia i Akcesoria
綠咖哩雞燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)200 克
-
杏鮑菇 切丁(約1.5公分)100 克
-
泰式綠咖哩醬 依個人口味調整30 - 40 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯130 - 150 克
-
椰漿100 克
-
60 克 四季豆, ,切段(約2公分)綠蘆筍 切段(約2公分)60 克
-
帕瑪森起司 依個人口味調整5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1217.1 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2882.1 kJ /
678.8 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
131.7 g
Węglowodany
51.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RISOTTO
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan