西芹松阪豬
TM5 TM6

西芹松阪豬

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • ⅛ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 醬油
  • 5 克 糖
  • 200 克 松阪肉 ,切斜薄片(寬約3公分)
  • 15 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 200 克 西洋芹 ,去除粗纖維,切片(約3公分)
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
828.1 kJ / 198.1 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
5.4 g
Tłuszcz
15.6 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Błonnik
1.6 g
Sód
328.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy