西芹松阪豬

西芹松阪豬

4.8 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 醬油
    10 克
  • 5 克
  • 松阪肉 切斜薄片(寬約3公分)
    200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 西洋芹 去除粗纖維,切片(約3公分)
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 328.8 mg
Białko 9.5 g
Kalorie 828.1 kJ / 198.1 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 33 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...