黑木耳燉雞翅

黑木耳燉雞翅

3.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮黑木耳 切片(約2公分)
    150 克
  • 黑蒜頭 去皮
    20 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    10 克
  • 雞翅 先以熱水川燙去血水
    8 隻
  • ½ 茶匙
  • 800 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.7 g
Kalorie 498.2 kJ / 119.2 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...