Urządzenia i Akcesoria
墨西哥煙燻雞肉螺旋麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約2公分)150 克
-
蒜頭5 克
-
油20 克
-
孜然粉½ 茶匙
-
乾燥奧勒岡½ 茶匙
-
辣紅椒粉 (煙燻)½ 茶匙
-
罐裝切碎番茄130 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
高湯170 克
-
義大利螺旋麵150 克
-
雞胸肉 切塊(約3公分)300 克
-
青椒 切條(約1公分)60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
405.5 mg
Białko
47 g
Kalorie
577.5 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一鍋到底義大利麵
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan