溫補鱸魚湯

溫補鱸魚湯

4.0 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 老薑 切片
    10 克
  • 紅棗
    10 顆
  • 黃耆 (約10片)
    5 克
  • 1500 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 海鱸魚片
    350 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 香菜 取根部、切小段
    2 枝

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.6 g
Kalorie 345 kJ / 82.5 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...