Gulasch

Gulasch

4.1 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di burro chiarificato
    30 g
  • di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
    500 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di cipolle tagliate a metà
    100 g
  • di paprica piccante
    1 ½ cucchiaino
  • di paprica dolce
    1 cucchiaino
  • di concentrato di pomodoro
    15 g
  • di vino rosso, secco
    200 g
  • foglie di alloro secche
    2
  • di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
    1 cubetto
  • di acqua
    400 g
  • di patate, a pasta gialla densa pelate, a cubetti (1 cm)
    400 g
  • peperoni gialli (peperoni appuntiti o lunghi), a rondelle (3 mm)
    2
  • di sale
    ¼ di cucchiaino

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1437.1 kcal / 6024.4 kJ
Białko 115.7 g
Tłuszcz 52.5 g
Węglowodany 86.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...