Brezel

Brezel

4.3 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 pezzi

Składniki

Impasto
  • di latte
    300 g
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina per treccia
    500 g
  • di sale
    1 ¼ cucchiaino
  • di burro a pezzi (2 cm)
    50 g
Immersione e cottura
  • di acqua
    2 litri
  • di bicarbonato di sodio
    4 cucchiai
  • di sale
    ½ cucchiaio
  • di sale grosso
    1 cucchiaino
  • di panna per caffè
    3 - 4 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 404 kcal / 1698 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...