Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di pezzi di carne, priva di nervi e ossa, a cubetti
- 300 g di verdure miste (ad es. sedano, carote, cipolla, pomodori), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 4 rametti di erbe aromatiche miste, fresche (ad es. salvia, rosmarino), le foglie lavate e asciugate
- 150 g di sale grosso
-
30
g di vino rosso
lub 30 g di acqua - 1 foglia di alloro secca
- 1 chiodo di garofano
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di zucca
35 dk
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Keine Bewertungen
Pane rustico
2 Std.
Carciofi alla romana
50 dk
Brodo di pollo in pasta
Keine Bewertungen
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Zuppa di verdure
25 Min
Zuppa di zucca
35 dk
Crostata ai lamponi
1sa
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Purè di patate nature
55min