
Urządzenia i Akcesoria
Mela cotta con crema di marzipane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di mele tagliate in quattro, private del torsolo300 g
-
di pasta di mandorle a pezzi100 g
-
di succo di limone20 g
-
di cannella in polvere1 cucchiaino
-
di cardamomo in polvere¼ di cucchiaino
-
di chiodi di garofano in polvere¼ di cucchiaino
-
di mandorle a bastoncini (opcjonalnie)3 cucchiai
-
di cioccolato bianco a pezzi200 g
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
301 kcal /
1261 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette sane e veloci
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria