Mela cotta con crema di marzipane

Mela cotta con crema di marzipane

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di mele tagliate in quattro, private del torsolo
    300 g
  • di pasta di mandorle a pezzi
    100 g
  • di succo di limone
    20 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di cardamomo in polvere
    ¼ di cucchiaino
  • di chiodi di garofano in polvere
    ¼ di cucchiaino
  • di mandorle a bastoncini (opcjonalnie)
    3 cucchiai
    3 cucchiai di mandorle affettate a lamelle
  • di cioccolato bianco a pezzi
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 301 kcal / 1261 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...