Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di mele, tagliate in quattro, private del torsolo
- 100 g di pasta di mandorle, a pezzi
- 20 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- ¼ di cucchiaino di cardamomo in polvere
- ¼ di cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
-
3
cucchiai di mandorle a bastoncini (opcjonalnie)
lub 3 cucchiai di mandorle affettate a lamelle (opcjonalnie) - 200 g di cioccolato bianco, a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1261 kJ / 301 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 Min
Composta di mele
20 dk
Dado vegetale
50 dk
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Passato di verdure
50 dk
Composta di mele
20 dk
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Brak ocen
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di piselli
40 dk
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Zuppa di bietole e ginger
40 dk
Verdure al vapore
20 dk