Brodo vegetale in pasta vegano

Brodo vegetale in pasta vegano

5.0 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
650 g

Składniki

  • di funghi secchi
    25 g
  • di acqua
    230 g
  • di sedano a pezzi
    200 g
  • di carote a pezzi
    250 g
  • di cipolle tagliate a metà
    100 g
  • di pomodori a pezzi
    100 g
  • di zucchine a pezzi
    150 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di funghi champignon
    50 g
  • foglia di alloro secca (opcjonalnie)
    1
  • di erbe aromatiche miste, fresche (ad es. basilico, salvia, rosmarino), le foglioline lavate e asciugate
    6 rametti
  • di prezzemolo fresco
    4 rametti
  • di sale grosso
    120 g
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 61 kcal / 257 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...