Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
TM6

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 140 g di burro a pezzi
  • 260 g di farina tipo 00
  • 1 tuorlo
  • 120 g di zucchero di canna
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
  • 500 g di vino dolce tipo Passito
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di bacche di goji

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2124.6 kJ / 507.8 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
62.2 g
Tłuszcz
20.3 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Błonnik
1.2 g
Sód
13.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy