Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di burro a pezzi
    140 g
  • di farina tipo 00
    260 g
  • tuorlo
    1
  • di zucchero di canna
    120 g
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
    4
  • di vino dolce tipo Passito
    500 g
  • di acqua
    1000 g
  • di bacche di goji
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 507.8 kcal / 2124.6 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 62.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Sód 13.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...