Wersje kompatybilne
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 62.2 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 13.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2 Std.
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Torta di rose
2 Std.
Composta di pere, vaniglia e zenzero
1sa 20 dk
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6 godz. 20 min
Crema inglese
15 Min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 Std.
Buchteln
4 Std.
Crema ai frutti rossi
20 min
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Chutney al mango e senape
1 Std. 10 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min