![Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92fab2ac-c464-4ed1-8e69-7a6f22645c8b/Derivates/4b45cd04-b01e-475b-90e9-6b564dd7f5f1.jpg)
Wersje kompatybilne
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 62.2 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 13.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble alle fragole
40 Min
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2h 10 min
Strudel viennese scomposto
2 godz. 5 min
Lemon curd
20 Min
Panna montata al frutto della passione
5min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6h
Salsa ai lamponi, semi di chia e stevia
40 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Crema ai frutti rossi
20 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Apple crumble (Crumble di mele)
1 Std.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min