Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne trita di manzo (macinata grossa)
- 150 g di birra
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 50 g di peperoncini jalapeño a tocchetti (2 cm)
- 350 g di passata di pomodoro
- 200 - 280 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1734 kJ / 415.5 kcal
- Białko
- 29.4 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 88.3 g
- Sód
- 4.6 mg
Alternatywne przepisy
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2sa 10 dk
Tortillas di pollo glassato
40min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Chili con carne
1h 20min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2sa 10 dk
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 Std. 15 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1sa 35 dk
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Chicken Kottu
30 min
Tortillas messicane con maiale
1h 20min
Empanadas di carne
1sa 10 dk