Chili con carne a Cottura Lenta
TM6

Chili con carne a Cottura Lenta

3.5 (49 ocen)

Składniki

  • 150 g di cipolla bianca in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne trita di manzo (macinata grossa)
  • 150 g di birra
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di paprika piccante
  • ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
  • 1 pizzico di cumino in polvere
  • 50 g di peperoncini jalapeño a tocchetti (2 cm)
  • 350 g di passata di pomodoro
  • 200 - 280 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1734 kJ / 415.5 kcal
Białko
29.4 g
Węglowodany
16.5 g
Tłuszcz
25.3 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Błonnik
88.3 g
Sód
4.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy