Salsa al prezzemolo

Salsa al prezzemolo

3.3 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di latte intero
    100 g
  • di brodo di carne
    200 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di burro
    20 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di noce moscata grattugiata
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 341 kcal / 1428 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 22.1 g
Węglowodany 21.9 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Sód 1094.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...