
Urządzenia i Akcesoria
Salsa al prezzemolo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di latte intero100 g
-
di brodo di carne200 g
-
di farina tipo 0020 g
-
di burro20 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe bianco macinato2 pizzichi
-
di noce moscata grattugiata1 pizzico
Wartości odżywcze na 300 g
Kalorie
341 kcal /
1428 kJ
Białko
15.4 g
Tłuszcz
22.1 g
Węglowodany
21.9 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Sód
1094.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy