Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de biscuits à la cuillère, coupés en deux
- 150 g de liqueur à la crème de whisky (par ex. Baileys)
-
150
g de chocolat de couverture au lait, en morceaux
lub 150 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux - 3 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes) (environ 90 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 149 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain de mie
3 Std.
Truffes au moka
Brak ocen
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Glace à la vanille
12h
Moutarde de Bénichon
40min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Croissants au jambon
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Cuchaule
2j 30 menit
Tresse bernoise
1 godz. 45 min