Chocolats pralinés à la liqueur

Chocolats pralinés à la liqueur

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
49 morceaux

Składniki

  • 100 g de biscuits à la cuillère coupés en deux
  • 150 g de liqueur à la crème de whisky (par ex. Baileys)
  • 150 g de chocolat de couverture au lait en morceaux
    150 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux
  • 3 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes) (environ 90 g)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 36 kcal / 149 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...