鸡爪鲍鱼

鸡爪鲍鱼

4.9 74 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

  • 鸡爪 一切二,切除指甲
    400 克
  • 1 小片
  • 小鲍鱼 去壳、洗净、 开花刀
    5 个
  • 料酒
    15 克
  • 八角
    1 个
  • 干月桂叶
    1 片
  • 桂皮
    1 小片
  • 20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    30 克
  • 100 克
  • 冰糖
    40 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 35.9 g
Kalorie 2043.3 kJ / 488.3 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...