Urządzenia i Akcesoria
鸡爪鲍鱼
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
3 人份
Składniki
-
鸡爪 一切二,切除指甲400 克
-
姜1 小片
-
小鲍鱼 去壳、洗净、 开花刀5 个
-
料酒15 克
-
八角1 个
-
干月桂叶1 片
-
桂皮1 小片
-
油20 克
-
蒜头1 瓣
-
生抽25 克
-
老抽30 克
-
水100 克
-
冰糖40 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
35.9 g
Kalorie
2043.3 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny