![Pumpkin Soup Pumpkin Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78c0dcfa-92f4-4f98-8e06-dde8907f95a9/Derivates/2c6cea08-de7b-4cf9-a031-8f76b5476f46.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pumpkin, peeled, deseeded and cut in chunks
- 550 g water
- 20 g roasted cashew nuts (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 224 kJ / 53 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 4 mg
Alternatywne przepisy
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pumpkin soup
35 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Stir-fried vegetables
10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min