Urządzenia i Akcesoria
Tikka Paste
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
800 g
Składniki
-
coriander seeds40 g
-
cumin seeds40 g
-
Kashmiri dried chillies to taste5 - 6
-
black peppercorns1 Tbsp
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces50 g
-
garlic cloves100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)100 g
-
vegetable oil plus extra for preserving220 g
-
water100 g
-
lemon juice100 g
-
fine sea salt30 g
-
dried onions50 g
-
tomato purée140 g
-
ground turmeric1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
12039.9 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
12236.1 kJ /
2924.5 kcal
Tłuszcz
248.2 g
Błonnik
59 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
184.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and Mint Raita
25 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Pilau Rice
40 min
Butter Chicken
50 min
Onion Bhaji
45 min
Garam Masala
10 min
Pilau Rice
30 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Prawn Bhuna
30 min
Peshwari Naans
2 godz.
Chicken Tikka
4 godz. 10 min