Urządzenia i Akcesoria
Meringhette fantasma
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
16 pezzi
Składniki
-
270 g di zucchero
-
100 g di albumi a temperatura ambiente
-
½ cucchiaino di sale
-
gocce di cioccolato q.b. per gli occhi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min
Biscotti da appendere
3h 30min
Fantasmini
7h 50min
Macaron al cioccolato
24h
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Meringhe
2h
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20min
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Mini pavlove
2h 30min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min