Torta al testo

Torta al testo

4.6 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette

Składniki

  • 500 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 20 g di strutto a temperatura ambiente
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
  • 260 g di acqua frizzante
  • farina tipo 0 q.b.

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 256 kcal / 1071 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 50.2 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...