![Pasta fresca integrale all'uovo Pasta fresca integrale all'uovo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/250316.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina integrale + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 7.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1h
Ravioli al radicchio
1h 10min
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min
Tortelli verdi
3 godz. 30 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5min
Farfalle all'uovo
1h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 godz. 50 min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min