Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)
TM5 TM31 TM6

Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)

4.7 (105 ocen)

Składniki

Torta al cioccolato e frutta secca

  • 150 g di burro morbido
  • 6 uova
  • 100 g di mandorle
  • 100 g di gherigli di noci
  • 100 g di nocciole sgusciate
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 80 g di zucchero

Crema alle nocciole e cacao

  • 100 g di zucchero a velo
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 50 g di crema di nocciole senza glutine
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • frutta secca mista sgusciata q.b.

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1730.7 kJ / 413.6 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
19.6 g
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy