Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 - 8 cubetti di ghiaccio
- 45 g di succo di limone
- 400 g di pere, la polpa (circa 5 pere)
- 40 g di miele
- 1 ½ g di agar agar (1 cucchiaino raso)
- 1000 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1021 kJ / 244 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesche sciroppate
721h 20min
Succo di frutta
10min
Succo d'arancia, papaya e chiodi di garofano
10min
Succo di mango
2h 10 min
Ghiaccioli cremosi alle ciliegie e latte di cocco
8 godz. 30 min
Succo di pera (10-12 mesi)
15 Min
Succo di pesca e mango
20 Min
Succo di albicocca
2h 10 min
Succo di pesca
2h 10 min
Succo di mela
2h 10 min
Burro
40 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min