![Succo di albicocca Succo di albicocca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/334D3D2D-CFDC-4FEB-9292-0A3320A4C35E/Derivates/F640999C-EDC2-4394-BCD5-8F2C9732CA4F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di zucchero di canna
- 1 ½ g agar agar (1 cucchiaino raso)
- 1000 g di acqua
- 350 g di albicocche la polpa (circa 10 albicocche)
- Wartości odżywcze
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Pesche sciroppate
721h 20min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di prugne
45min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Succo di mela
2h 10min
Confettura di uva
50min
Succo di pera
2h 10min
Confettura di pesche
1h 20min
Succo di pesca e mango
20min
Confettura di fichi
1h
Succo di pesca
2h 10min
Confettura di ciliegie
1h 30min