Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di zucchero di canna
- 1 ½ g agar agar (1 cucchiaino raso)
- 1000 g di acqua
- 350 g di albicocche la polpa (circa 10 albicocche)
- Wartości odżywcze
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Confettura di fragole
1sa 10 dk
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Succo di mela
2sa 10 dk
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di ciliegie
1h 30min
Succo di pesca
2sa 10 dk
Confettura di prugne
45min
Conserva di pomodoro classica
7sa 20 dk
Succo di pesca e mango
20min
Confettura di pesche
1h 20min
Confettura di fichi
1 godz.
Succo di pera
2sa 10 dk