Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
15
g d'huile végétale
lub 15 g d'huile d'olive -
150
g de lardons
lub 150 g de lardons fumés - 150 g d'oignon jaune, coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 3406 kJ / 814.1 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 74.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.1 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 999 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min