Urządzenia i Akcesoria
肉末虾泥蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
去皮五花肉 切小块后冷冻1小时150 克
-
虾仁70 克
-
生抽 (约5克)1 茶匙
-
老抽 (约3克)½ 茶匙
-
料酒 (约5克)1 茶匙
-
盐 (约3克)½ 平茶匙
-
蛋 敲开即可1 颗
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.8 g
Kalorie
340 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃家常菜
8 Przepisów
Chiny
Chiny