奶油焗花椰菜

奶油焗花椰菜

3.5 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 人份

Składniki

  • 格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese) 切块
    200 克
    200 克 车达乳酪(Cheddar cheese), 切块
  • 500 克
  • 白花椰菜 (约1000克), 切小朵
    1 颗
  • 面粉
    50 克
  • 黄油
    40 克
  • 牛奶
    500 克
  • 多备一些调味用
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 多备一些调味用
    2 小撮
  • 豆蔻粉 (opcjonalnie)
    1 - 2 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17 g
Kalorie 1273 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 5.1 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...