Urządzenia i Akcesoria
奶油焗花椰菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
200 克 车达乳酪(Cheddar cheese), 切块格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese) 切块200 克
-
水500 克
-
白花椰菜 (约1000克), 切小朵1 颗
-
面粉50 克
-
黄油40 克
-
牛奶500 克
-
盐 多备一些调味用½ 茶匙
-
白胡椒粉 多备一些调味用2 小撮
-
豆蔻粉 (opcjonalnie)1 - 2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
1273 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny