Urządzenia i Akcesoria
腊味烩饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
3 人份
Składniki
-
短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重340克250 克
-
水320 克
-
猪油8 克
-
广式香肠 切薄片75 克
-
腊肉 切0.5厘米丁75 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
583 mg
Białko
17 g
Kalorie
2551 kJ /
609.7 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃烩饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny