Urządzenia i Akcesoria
木耳炒肉片
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切薄片130 克
-
料酒1 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
姜1 片
-
油15 克
-
黑木耳,干的 泡水2小时沥干,一切二7 个
-
葱 切段10 克
-
生抽1 汤匙
-
醋2 茶匙
-
糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.5 g
Kalorie
668 kJ /
159.7 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny