木耳炒肉片

木耳炒肉片

3.4 8 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切薄片
    130 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 1 片
  • 15 克
  • 黑木耳,干的 泡水2小时沥干,一切二
    7 个
  • 切段
    10 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 2 茶匙
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.5 g
Kalorie 668 kJ / 159.7 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...