Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, ramolli et coupé en morceaux
- 15 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 376.3 kJ / 90 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Génoise
1 Std. 50 Min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3 Std. 15 Min
Cupcakes à la vanille
1 Std.
Gâteau marbré
2hod. 10min
Croissants au chocolat
Žádné hodnocení
Ganache au chocolat
20 Min
Crème fouettée
10min
Mousse aux fruits rouges
5h
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50 Min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 Min
Gâteau au chocolat XXL
45min