Urządzenia i Akcesoria
Glaçage au beurre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
400 g de sucre glace maison
-
200 g de beurre doux ramolli et coupé en morceaux
-
15 g de lait
-
1 c. à café d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.2 g
Kalorie
376.3 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscuits au beurre
50 min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Pain Brioché au Maïs en Crème (Métrique)
Brak ocen
Ganache au chocolat
20 min
Crème fouettée
10 min
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Cupcakes à la vanille
1 godz.
Gâteau au chocolat XXL
45 min
Galettes de pommes de terre
45 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50 min