Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, ramolli et coupé en morceaux
- 15 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 376.3 kJ / 90 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes trois couleurs
2j
Crème fouettée
10 min
Génoise
1h 50min
Gâteau marbré
2j 10 menit
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Cupcakes à la vanille
1j
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Ganache au chocolat
20 min
Gâteau express
40 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Gâteau au chocolat XXL
45 Min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min